Matí variable i tarda amb ruixats

134

Iniciem el dimecres amb cel ennuvolat, ambient emboirat i amb alguna goteta que s’escapa a la comarca del Bages. Tot i això, durant el matí i fins al migdia s’obriran petites clarianes que deixaran veure el Sol puntualment, encara què el temps ha de tornar a canviar a la tarda. Per tant, a partir de la tarda creixeran nuvolades i descarregaran precipitacions a totes les comarques centrals, amb ruixats més intensos i alguna tempesta a punts de muntanya.
A més, les temperatures mínimes són ara a primera hora fresques però relativament més suaus, i al migdia no variaran gaire, amb valors suaus d’entre 17 i 19ºC.

Demà dijous serà una jornada bastant calcada, on durant el matí s’espera un cel variable i amb possibles clarianes, però a la tarda els ruixats tornarien a ser protagonistes. No obstant això, aquests quedarien més restringits a punts del Pirineu i Prepirineu.
Les temperatures pujaran un pel i seran més càlides, sobretot pel que fa a les màximes amb valors d’entre 18 i 22ºC.

De cara als pròxims dies, continuem amb la previsió de pluges durant tots els dies de la setmana restants. Divendres, dissabte i diumenge seguirem amb el mateix patró, amb diferència que les temperatures aniran baixant lleugerament.