Hem començat el dijous amb xàfecs i tronades a moltes comarques del país. Les precipitacions han començat a la matinada, i continuen descarregant amb força. En aquest sentit, el Servei Meteorològic de Catalunya ha activat avisos per intensitat de pluja. La responsable és una petita bossa d’aire fred en alçada, i la previsió és que pugui continuar plovent durant les primeres hores i fins a mig matí; porteu paraigües si sortiu de casa. Tot i això, sembla que al migdia farà net i fins i tot sortirà el sol, però a la tarda es podrien repetir alguns ruixats a la Catalunya Central. Tot plegat, amb ambient menys càlid, màximes de 24 a 28ºC.

Demà serà un dia més tranquil, no s’esperen pluges però sí que el cel es mantingui variable durant tota la jornada, i que a la tarda creixin nuvolades a sectors del Moianès i del Solsonès. A més, les temperatures continuaran semblants, de 25 a 29ºC.

De cara als pròxims dies, dissabte les pluges tornaran a ser protagonistes, però diumenge serà estable i sense canvis. Les temperatures baixaran lleugerament.