Matí gèlid i migdia primaveral

165

Encetem la jornada amb el retorn del fred i les glaçades a la Catalunya central, tot testimonial perquè de seguida els valors al termòmetre s’enfilaran de valent. Amb tot, dia bastant tranquil, amb núvols baixos a primera hora i fins a mi matí i migdia, els quals es trencaran i sortirà el sol posteriorment.
Com comentàvem, matí gèlid i migdia suau, amb màximes que voltaran els 18ºC als punts més càlids del Bages i a la resta, Solsonès i Moianès entre els 14 i 15ºC.

Dijous repetim amb la dinàmica de núvols baixos a primera hora, però de seguida aquests es trencaran i sortiran clarianes. Tot i això, no farà gaire fred al matí i ja no glaçarà. En aquest sentit, les màximes sumaran també algun grau i se situaran en conjunt entre els 16 i 19ºC.

De cara als pròxims dies seguirem amb ambient sense canvis i amb temperatures més habituals de primavera que d’hivern i finals de gener. A més, no descartem que s’assoleixi algun valor de 20ºC. No obstant, durant el cap de setmana ens arribarà un front desgastat al país excepte al Pirineu on poden caure alguns ruixats, i la temperatura podrà baixar una mica.