Seguim amb matins freds, avui de nou glaçades generalitzades a tota la comarca: Súria -5.0ºC, Sallent -5.0ºC, Fals -3.0ºC i Santpedor -2.0ºC en són alguns exemples.

Demà ens llevarem novament amb glaçades generalitzades, valors d’entre -2ºC i -4ºC predominaran, per tan convindrà abrigar-se. El sol serà el protagonista demà, com a molt amb algunes pinzellades de núvols alts tal i com ha passat durant aquest diumenge, i la temperatura màxima baixarà respecte avui, i es situarà entre els 7 i els 9ºC a gran part de la comarca. De cara a dimarts els núvols guanyaran terreny clarament de matinada, i la temperatura al matí no serà tant baixa com aquests últims dies, situant-se entre els -2ºC i els 0ºC. La jornada serà ennuvolada fins a migdia o primera hora de la tarda, a partir de llavors els núvols s’esqueixarien. La temperatura màxima novament entre els 7 i els 9ºC com a molt.

Poques novetats a la vista, ni a curt ni a mig termini. Sembla però que els matins continuaran sent freds, com toca per un mes de gener.

Foto: Núvols de vent aquesta tarda des de Castellnou de Bages. Aquests núvols de tipus alt (altocúmuls lenticulars) apareixen quan hi bufa un fort vent a les capes mitjanes i altes de la atmosfera.