Matí amb nuvolades i tarda amb ambient assolellat

125

Avui tornem a iniciar la jornada amb el cel carregat de núvols, on avui al matí encara és probable que puguin deixar alguna gota. Tot i això, aquests aniran desapareixent progressivament i conjuntament al llarg d’aquest matí. En aquest sentit, de cara al migdia i sobretot tarda l’ambient serà assolellat, amb excepció però d’alguns punts de muntanya on els núvols persistiran.
A més, de cara al migdia la temperatura es mantindrà similar o una mica més agradable.
Precaució també amb el vent de component sud, amb cops que poden bufar amb intensitat a punts elevats i sobretot al sud de la comarca del Bages.

Dijous el dia serà completament tranquil i estable a totes les comarques centrals, on el protagonista serà el sol. Al matí, tindrem restes de núvols baixos transitoris. La temperatura mínima baixarà i és probable que torni a glaçar lleugerament, però al migdia el termòmetre es recuperarà ràpidament assolint temperatures força agradables.

De cara als pròxims dies divendres ens arriba un front que ens portarà de nou una jornada de ruixats i nevades al Pirineu. Contràriament, el cap de setmana sembla que serà tranquil.