Avui les boires tornen amb força i és que la tendència és que durant aquests dies d’anticicló siguin cada vegada més persistents. Fa bastant de fred també ara a primera hora, i allà on les boires perdurin la temperatura li costarà de pujar; caldrà una bona jaqueta.

Tot i així, aquesta boira serà  més present a les valls i no tant als punts més elevats, i a la mínima que s’aixequi el cel quedarà seré i amb un sol radiant. Per tant, de cara a la tarda el sol serà dominant i no esperem quasi cap núvol ni precipitació. Com hem comentat, les temperatures mínimes han baixat i les màximes quedaran similars també a les d’ahir dimarts, amb valors entre els 15 i 18ºC.

Demà dijous el cel es mantindrà cobert per núvols alts i mitjans, tot i que el sol es deixarà veure igualment durant tota la jornada. No tindrem tantes boires com aquests dies al matí i les temperatures mínimes pujaran algun grau. En canvi, les màximes es quedaran constants o restaran algun grau respecte ahir.
De cara als pròxims dies no tindrem canvis destacables i seguirem amb dies tranquils i estables. Per tant, aquest anticicló que tenim a sobre ens garantirà un ambient plenament agradable.