La Marxa del Terme de Sant Fruitós celebra 20 anys aquest diumenge

140
19a Marxa del Terme de Sant Fruitós de Bages

Arriba la 20a Marxa del Terme a Sant Fruitós de Bages el diumenge, la ja tradicional caminada popular de 3 recorreguts: el curt de 9,5 km, el mitjà de 17,7 km i el llarg de 26,6 km.

La Marxa estrenava el recorregut familiar l’any passat, amb 700 participants i vist l’èxit que va tenir, l’organització ha decidit mantenir el recorregut. El president de Posa’t en Marxa, Josep Ayala, està molt content d’arribar a la Marxa del Terme número 20 i espera amb candeletes poder llançar la traca d’inici a les 8 del matí.

Sense ànim de superar el número ni obsessionar-se amb el nombre de participants, el seu president vol que sobretot la gent s’ho passi bé i que la jornada serveixi per donar a conèixer el territori. Hi haurà algunes sorpreses, però ens haurem d’esperar a diumenge. Aprofita per fer un parell de recomanacions.

Les inscripcions es poden fer a codetiquets.com, a l’Àrea de cultura, al Nexe, a Foto Isidre i al Gimnàs V2O. El preu de la inscripció és de 9 euros o bé 12 euros el mateix dia de la Marxa. Les inscripcions de preu reduït es podran fer fins demà 27 de gener (en línia fins a les 12 de la nit). Trobareu més informació a posatenmarxa.blogspot.com o al facebook de l’entitat.

Imatge. 19a Marxa del Terme de Sant Fruitós de Bages