La marxa lenta d’Ercros passarà per Sallent aquesta tarda

271

Els treballadors de la planta d’Ercros a Cardona han organitzat una marxa lenta de vehicles aquesta tarda. La mobilització començarà a les 17:00h de la tarda i passarà per Sallent. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, els vehicles circularan per les carreteres C-16, C-25 i C-55. La Mobilització començarà a la C-16 a l’altura de Manresa, seguirà per la C-25 fins a Sallent i acabarà el recorregut a través de la C-55 fins arribar a Cardona.

Els Mossos d’Esquadra de Manresa han informat que, de moment, no està previst que la mobilització dificulti el trànsit, ja que es tracta d’una marxa lenta. Els vehicles, doncs, circularan a la velocitat mínima permesa. És per això que el Servei Català de Trànsit calcula que no hi haurà congestions destacables.

L’objectiu de la marxa lenta és protestar en contra el possible tancament de la fàbrica bagenca, que es troba a Cardona i compta amb 35 treballadors. El delegat sindicat de la planta, Josep Maria Peña, ha explicat que la mobilització d’aquesta tarda serà només la primera de totes les protestes que es duran a terme al llarg d’aquest mes d’agost. Segons ha detallat, aquestes mobilitzacions seran concentracions i talls de carretera.