Mario Carballar del Consell Esportiu del Bages: “Els crossos escolars tenen 550 participants de mitjana cada setmana”

250
Mario Carballar, secretari tècnic Consell Esportiu del Bages, al magazín esportiu 'Esport i Punt'
Mario Carballar, secretari tècnic Consell Esportiu del Bages, al magazín esportiu 'Esport i Punt'

A l’Esport i Punt d’Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós d’aquest dilluns, Mario Carballar, secretari tècnic del Consell Esportiu del Bages, ens va posar al dia de diferents iniciatives impulsades des del Consell Esportiu del Bages, posant especial èmfasi en els crossos escolars que són dels actes esportius més participatius que organitza l’ens.

Mario Carballar, secretari tècnic del Consell Esportiu del Bages: “A tota la comarca, hi ha dues o tres curses que superin els 500 participants un cop l’any. Tenim la cursa de la Dona que es farà aquest diumenge, la cursa dels Batecs Solidaris, són de les dues o tres úniques que poden superar els 500 o 600 participants un cop l’any. Aglutinar 500-600, gairebé un miler com el cros escolar de Manresa durant dotze setmanes per nosaltres és un èxit”.

També ens va parlar de la final de Catalunya de Cros que es va celebrar a Reus i la 37a Olimpiada que també es fa a la capital del Baix Camp. Ens comenta també novetats del casal d’estiu Vitamina de Sant Fruitós de Bages i altres iniciatives del CEB, com un intercanvi a Londres, una activitat de promoció física esportiva en anglès. “Fem activitats al velòdrom olímpic, a la piscina olímpica amb un dels grups dels scouts d’allà i amb la federació anglesa de Criquet. Encara no ho havíem tret i ja teníem les places plenes, i per això hem obert un segon torn i d’aquest encara queda alguna plaça”, comenta Carballar.

Recupera l’entrevista al següent reproductor: