Maria Àngels Granados: “La pintura embelleix el món, guareix les ànimes i millora les vides”

240

La sallentina Maria Àngels Granados porta a Sallent l’exposició Zeuix. En aquesta exposició hi podrem trobar obres amb totes les tècniques que engloba l’art. La mateixa Maria Àngels Granados ha explicat a Ona Bages que exposar a Sallent sempre és un element afegit de familiaritat.

L’exposició està composta per dues parts, per una banda el figuratiu que arriba fins als 2016 on hi trobem la pintura abstracta “amb nous colors” i l’altre que és abstracte. Maria Àngels Granados ha explicat que d’alguna manera la seva obra és una necessitat d’explicar la seva biografia sense, a vegades, ella mateixa saber-ho quan comença a pintar.

La mateixa artista explica que “l’art no té significat sinó sentit”. Explica que per a ella l’art és una manera d’embellir el món.

De fet, aquesta exposició s’havia de fer efectiva a principis d’any però entre agendes i el confinament les dates han coincidit ara a finals de setembre i octubre. Ara, estarà oberta al públic a la sala Vilà i Valentí de Sallent i estarà oberta al públic fins al 4 d’octubre. Serà de dilluns a dissabte de 18:00h a 20:30h i els diumenges d’11:30h a 14:00h.