La sallentina Mari Calvo aconsegueix més d’11.000 seguidors a Instagram

153

La Sallentina Mari Calvo ha arribat als 11,200 seguidors a Instagram i cada setmana va augmentant gràcies als concursos que va guanyant i això fa que els seguidors vagin sumant dia a dia. Calvo, “quemejor3” coneguda així pels seus seguidors a Instagram, el passat dissabte va explicar per ràdio Sallent què és per a ella aquesta xarxa social i a què es deu el seu èxit.

Calvo asegura que la foto del far “va marcar un abans i després a Instagram perquè fotògrafs importants van valorar la meva foto“. A més assegura que Formentera és un lloc “magnífic per la llum que representa, ja s’assembla al continent africà”. Mari Calvo ens ho va explicar a través d’una secció de Trenquem el Gel.

Instagram és una aplicació gratuïta per a iPhone o per a Android que permet fer fotografies, modificar-les amb efectes especials i a la vegada poder-les compartir. El nom Instagram prové de les fotografies “instantànies” que es prenien amb les càmeres Polaroid. La foto que Mari Calvo assegura que va marcar un abans i un després és la següent:

Mari Calvo