Viladrich i Pelfort valoren positivament la temporada i tots dos coincideixen en el gran nivell de forma dels equips del grup 4

Aquest divendres a l’Esport i Punt hem comptat amb la companyia dels entrenadors dels únics equips bagencs que han militat aquesta temporada al grup 4 de Segona Catalana, Marc Viladrich del FC Joanenc i Jesús Pelfort del Centre d’Esports Sallent. Amb ells vam fer un repàs de la temporada dels dos clubs bagencs i també dels projectes de futur. El Sallent va mantenir la categoria amb la 12a posició i 44 punts. El Joanenc, en el seu retorn a la categoria, va aconseguir una meritòria cinquena posició amb 61 punts.

Viladrich seguirà al capdavant del sènior A de l’equip de futbol de Sant Joan de Vilatorrada. En el cas de Pelfort, deixarà de ser l’entrenador del Centre d’Esports Sallent després de sis anys vinculat al club. Durant l’entrevista també vam parlar del nivell del grup 4 de Segona Catalana, de la importància de preparar els partits i estudiar els rivals en una categoria que ja comença a ser força exigent.

Recupera l’entrevista completa al següent reproductor:

44