Manresa va celebrar ahir un Carnestoltes Infantil que, amb permís de la pluja, va ser tot un èxit

181

L’Ajuntament i Imagina’t van aconseguir brindar un carnestoltes per a tota la canalla de Manresa amb una doble sessió a càrrec del grup d’animació infantil de Molins de Rei Ambauka i l’espectacle titulat  “De cap per avall”. La primera tanda de públic va haver-se d’esperar tres quarts d’hora a causa de la pluja del i va endarrerir el muntatge dels equips de so  i es van haver d’eixugar les 370 cadires repartides pel pati del recinte.

Les dues sessions van exhaurir localitats, que calia reservar per avançat.

Una estona abans de l’hora prevista d’inici, a les 11 del matí, ja hi havia gent fent cua a l’exterior del recinte de l’Anònima. L’empresa privada Grup Protector s’encarregava del control per la pandèmia, mentre que personal de l’organització comprovava la reserva dels assistents abans de deixar-los entrar. 

Després de la salutació del Rei i la Reina Carnestoltes, tots els infants i els seus pares i mares van gaudir d’aquesta festa on no faltava la varietat de disfresses com gossos, pollastres o altres de més moderns  sorgits de pel·lícules com Star Wars o Harry Potter.