Manresa tindrà a partir d’avui quatre expedicions més d’autobusos que enllacen amb la Universitat Autònoma de Barcelona.

Després de les queixes de diversos usuaris, el departament de Territori ha fet aquestes incorporacions. En total, dues per sentit i en les hores de màxima afluència al bus.

Des que va començar el nou curs universitari que molts usuaris s’havien queixat de les llargues cues que es feien a l’estació per poder agafar el bus. I la imatge d’usuaris drets a dins de l’autobús o asseguts a terra ha estat l’habitual. L’Ajuntament de Manresa va fer arribar les queixes al departament i s’ha arribat a una solució ràpida. Ara bé, l’any passat ja es van posar dues flotes més i el 2019, 5. 

Carles Garcia, regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Manresa, assegurava en declaracions a Ona Bages que les rebaixes en els preus dels bitllets de transport ha fet augmentar el nombre d’estudiants que utilitzen aquest mitjà de transport. 

El regidor també ha explciat que a partir d’ara es farà un seguiment per veure si aquests canvis reverteixen la situació. També va assegurar que, normalment, quan passen unes setmanes de l’inici de curs, el nombre d’usuaris acostuma a disminuir.