Manresa serà capital mundial del waterpolo amb la inauguració de la denominació de les Piscines “Manel Estiarte Duocastella” i el partit històric entre les seleccions femenines de Catalunya i els Estats Units.

Serà el proper 9 de juny, amb un partit internacional de màxim nivell: la selecció nacional catalana, amb la majoria de les seves jugadores olímpiques, contra la bicampiona olímpica, la poderosa selecció dels Estats Units.

Serà el FIBRACAT WOMEN’S WATER POLO CUP, amb motiu de la inauguració de la denominació de les Piscines Municipals de Manresa com a “Manel Estiarte Duocastella”. Recordem que això prové de la campanya impulsada pel Club Natació Minorisa perquè les piscines portessin el nom del millor jugador de waterpolo de tots els temps, símbol universal del seu esport, del seu club originari, el Club Natació Manresa, i de la seva ciutat. A més, l’acte servirà també per celebrar el centenari de la Federació Catalana de Natació, que tindrà lloc a les 6 de la tarda. Just després de l’acte institucional d’inauguració es donarà inici al partit, a tres quarts de set de la tarda, en què les millors jugadores del món es provaran en plena preparació per als pròxims Jocs Olímpics de Tokio.