Manresa registra 62 morts per coronavirus, 17 més en les darreres hores

103

La Fundació Althaia de Manresa ha confirmat a Ona Bages que, en les darreres hores, s’han pogut conèixer més resultats de les proves realitzades fa uns dies. Tot plegat, ha provocat que la xifra de defuncions augmenti en 17 noves víctimes, per bé que no totes es van produir ahir, sinó que podien haver-se produït en els darrers quatre o cinc dies.

D’altra banda, el número d’ingressats entre Sant Joan de Déu i el Centre Hospitalari de les Bases és de 264, 50 més respecte el dilluns. La dada positiva és que ahir 39 persones amb coronavirus va ser donades d’alta i són ja 128 les que han pogut superar el virus. Pel que fa al personal sanitari, hi ha 120 aïllats als seus domicilis, 94 dels quals han donat positiu per la COVID-19. 

Per cert, Sant Joan de Déu, l’hospital que concentra bona part dels ingressats per coronavirus, ha decidit tancar a partir d’avui l’accés al vestíbul principal. Segons Althaia, es tracta d’una mesura de protecció per evitar el contagi de la COVID-19. L’entrada a l’Hospital s’haurà de fer pel vestíbul de consultes externes, a la planta-1 i a la qual s’accedeix a peu de carrer.