Manresa, punt de referència per l’escalada mundial

173

A partir de la tardor, concretament al mes d’octubre, l’empresa igualadina Indoorwall obrirà la sala d’escalada més gran d’Europa en l’àmbit privat a Manresa (al carrer Sallent). A La Central d’Ona Bages hem parlat amb el responsable de l’empresa, l’Israel Macià. Segons ha explicat Macià aquesta sala, dissenyada per l’empresa líder del sector privat de l’escalada, serà un punt de referència pels escaladors locals però també per la resta d’escaladors d’arreu el món. La localització d’aquesta sala serà la ciutat de Manresa, localitat amb molta tradició per aquest esport.

I és que l’escalada és un esport en auge, no només a Manresa, sinó arreu del món. Prova d’això és que enguany havia de ser una modalitat olímpica. La capital del Bages i en concret les muntanyes de Montserrat, s’han convertit en un punt de referència pels escaladors d’arreu. És per això i també per la seva ubicació que Indoorwall ha decidit apostar per ella.

Recupera l’entrevista sencera amb l’Israel Macià i coneix més detalls de com serà aquesta sala, la més gran d’Europa en el sector privat: