Manresa presenta les millores a les instal·lacions esportives del Congost

158

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Antoni Massegú Calveras, ha presentat l’ampli paquet de millores executades els darrers mesos a la Zona Esportiva del Congost. Totes elles fetes amb la voluntat de dotar els clubs de millors instal·lacions, modernes i adequades, així com continuar promovent l’activitat física a la ciutat.

Els treballs han aprofitat l’aturada de l’activitat esportiva a causa de la pandèmia per enllestir-los. La darrera millora ha estat la instal·lació dels nous aparells d’exercici físic i un circuit gimnàstic per a la gent gran així com altre mobiliari d’ús lliure.

Aquests treballs se sumen a les importants novetats fetes a l’Estadi d’Atletisme amb la renovació del paviment (tartan) i de les zones de salt i llançaments.

La instal·lació del circuit de running, la plantació de gespa natural i condicionament del camp de beisbol, la instal·lació de l’enllumenat al camp de vòlei platja, la instal·lació d’una taula de ping-pong antivandàlica, la compra d’un aparell per marcar el camp de rugbi i el desbrossament dels entorns de l’escola de ciclisme, són altres de les importants actuacions executades.