Manresa prepara una programació per als més joves adaptada a les actuals condicions de seguretat i higiene

110
Joc de la Ciutat de la Llum 2019 | CAE
Joc de la Ciutat de la Llum 2019 | CAE

Entre les activitats proposades hi ha el Casal d’Estiu per a Joves i Adolescents ‘Òrbita Jove’; el mural que ja s’ha pintat al carrer de la Mel per celebrar ahir el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+; el torneig de Vòlei Platja a la plaça Major; una matinal de realitat virtual; una sortida per netejar l’Anella Verda; el concurs de rap, concerts de música urbana i DJ’s ‘Tour Stalow’; un torneig de ping-pong, jocs d’aigua i una sortida al Collbaix.

La flexibilitat que actual dona el govern en relació a les mesures sanitàries ha permès generar activitats d’educació en el lleure durant l’estiu on els joves podran retrobar-se amb altres persones.

Des de l’Ajuntament explica que amb les activitats incloses en el programa es vol potenciar un lleure inclusiu i accessible que afavoreixi les relacions entre les persones i la vinculació amb el territori. La majoria de les activitats proposades són gratuïtes o bé a baix cost per afavorir la cohesió social i la igualtat d’oportunitats, facilitant, així, la participació de les persones amb diferents situacions econòmiques i socials.