Manresa enceta un cicle d’actuacions musicals que tindran lloc en 5 places del Centre Històric

171

Sota el títol ‘L’Hora Feliç’ el programa tracta de satisfer les demandes sorgides pels comerciants i restauradors, amb l’objectiu de reprendre la dinàmica social i econòmica del Centre Històric de la ciutat, a través d’una proposta cultural que doni suport al sector. Durant 5 dies hi haurà diferents sessions de músics locals, entre les 18.30h i les 20h, conduïdes per la periodista manresana Aina Torra.

La iniciativa començarà aquest dimecres a la plaça d’Europa, amb l’actuació del conjunt Musilloc Trio. L’endemà, dijous, serà el torn d’Alba Caretai Jofre Fité, a l’escenari de la plaça Clavé. Divendres dia 19 tindrà com a protagonistes Sara Royi Jordi Pinyot, que actuaran a la Plana de l’Om. Després del parèntesi del cap de setmana, les sessions es reprendran dijous 25 de juny a la plaça Gispert, on tindrà lloc l’actuació de Berta Salai Martí Riera.La cloenda del pel divendres 26 de juny acabarà amb el grup Los Valientes.

Prèviament a cada actuació musical, tindrà lloc un magazín en viu, de mitja hora de durada, que serà conduït per la periodista Aina Font. Aquest magazín inclourà entrevistes a testimonis de diferents àmbits (comercial, cultural i associatiu, entre d’altres). Tant el magazín com les actuacions pròpiament dites seran retransmesos en directe a través del canal d’Instagram de la Regidoria del Centre Històric (@ch_manresa), i també a través de tota la megafonia que estigui disponible als carrers i places de la zona.