Manresa ampliarà voreres perquè els vianants puguin respectar la distància mínima de seguretat

157

L’Ajuntament de Manresa comença a ampliar, des d’avui mateix, l’espai per a vianants d’alguns carrers de la ciutat, amb l’objectiu de garantir la distància mínima de separació de dos metres entre la ciutadania comptant que hi haurà un increment progressiu de la mobilitat que s’anirà produint amb l’entrada de les diferents fases de desconfinament.

Els treballs consistiran en l’eliminació de les franges d’aparcament, en la millora de la pavimentació, en la implantació d’elements de mobiliari urbà i en la millora i reordenació de la senyalització viària. Tot això, però, l’Ajuntament ha confirmat que és provisional.

A partir del dilluns 25 de maig s’iniciarà l’actuació entorn del Mercat de la Sagrada Família. Al carrer Sant Cristòfol es prohibirà l’aparcament al costat del mercat i l’estacionament en bateria del carrer Arquitecte Montagut.

En els propers dies, també s’actuarà al carrer dels Infants, la zona de les Bases, Plaça Catalunya, el carrer Santa Clara, Cal Gravat, el Carrer Sant Josep i el carrer Sant Fruitós. Es preveu que aquestes obres tardin al voltant d’un mes i tenen un cost de 140.000 euros.