La Cursa de la Dona torna a adaptar-se a la situació sanitària actual per segon any consecutiu. La prova va ser de les primeres a suspendre’s la temporada passada arrel del confinament i enguany, s’organitza amb l’experiència de la darrera vegada. En aquella ocasió, es va celebrar el cap de setmana del 20 i 21 de juny amb un format molt semblant a l’adoptat per l’edició actual.

Així doncs la cursa de la dona serà gratuïta i es podrà realitzar en qualsevol franja horària de dissabte i diumenge. Es pot participar des d’on es vulgui, des de casa, a l’aire lliure, en definitiva, de qualsevol manera amb l’únic requeriment de compartir l’experiència a través de les xarxes socials. Els dorsals es podran descarregar amb facilitat des de l’Instagram @cursadonamanresa, a través del codi QR que es pot localitzar als cartells distribuïts en espais públics de la ciutat. Això, o passar-lo a recollir al gimnàs Vela Club Fitness, organitzador de la prova amb el suport de l’Ajuntament de Manresa.

El tret distintiu d’aquesta edició és el disseny d’una samarreta verd turquesa que respon al missatge de fomentar la pràctica de l’esport en dones de qualsevol edat.