Prop de 6.000 persones van manifestar-se pel centre de Manresa, des de Sant Domènec fins a la Ben Plantada sota el lema “no és un cas aïllat, és el patriarcat”.

A diferència de convocatòries anteriors, en aquesta ocasió sí que van participar homes i dones de diferents edats, famílies amb fills petits, grups d’amics i també noies joves. A les 8 del vespre es van concentrar a la plaça de Sant Domènec i al cap d’una estona van començar a marxar, cap a la Bonavista. La manifestació va tallar la carretera de Vic durant més d’una hora.

Els càntics més escoltats van ser “la nit és nostra, cap agressió sense resposta” o “sola o borratxa, vull arribar a casa”. Un cop a la rotonda de la Ben Plantada es va llegir un manifest per reclamar que no es parli de les agressions sexuals com a casos aïllats. També es van llegir el relat de cinc agressions diferents i hi va haver crits contra el racisme, lamentant que arran dels darrers casos, s’ha fet molt ressò molts posicionaments racistes.

Des del Comitè de Vaga Feminista de Manresa, que va convocar la protesta, es remarca que la resposta contundent del col·lectiu i la pressió mediàtica pot haver ajudat que la jutgessa decretés la presó provisional.