Maïa Vidal presenta el seu tercer àlbum dissabte a Sant Fruitós de Bages

137
Imatge. Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

La cantant es va fer especialment coneguda amb la col·laboració que va fer al curtmetratge d’Estrella Damm de l’any passat dirigit per Amenábar. A Sant Fruitós, presentarà “You’re de waves” al Teatre Casal Cultural dissabte a les 10 de la nit.

El tercer àlbum de Maïa Vidal és una combinació d’eclectro i pop, aquest últim estil per sorpresa d’ella mateixa. Inspirada en amor i natura, Vidal ha compost tres temes en castellà per primera vegada i ha deixat a un costat el francès. La resta continuen sent en anglès. Dissabte anirà acompanyada de l’arpa i el teclat i Giovanni Cultrera hi afegirà la bateria.

Maïa Vidal va néixer a Califòrnia, el seu pare és franco-espanyol i la seva mare germano-japonesa. Va créixer a Itaca, va estudiar a Montreal i fa 6 anys que viu entre Barcelona i Nova York. La seva música, com la seva història personal, és una barreja eclèctica de gèneres, barrejant el folk, la música electrònica i diverses músiques del món per crear un nou estil que ella ha batejat com Eclectro-Pop. “You’re de waves” sona a les ràdios de França, Japó, i EEUU.

A l’entrevista Maïa Vidal fa una valoració del seu recorregut musical, explica la seva col·laboració amb Estrella Damm i parla del concert que oferirà dissabte a Sant Fruitós.

 

Imatge. Catpress