Imatge. Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

La cantant es va fer especialment coneguda amb la col·laboració que va fer al curtmetratge d’Estrella Damm de l’any passat dirigit per Amenábar. A Sant Fruitós, presentarà “You’re de waves” al Teatre Casal Cultural dissabte a les 10 de la nit.

El tercer àlbum de Maïa Vidal és una combinació d’eclectro i pop, aquest últim estil per sorpresa d’ella mateixa. Inspirada en amor i natura, Vidal ha compost tres temes en castellà per primera vegada i ha deixat a un costat el francès. La resta continuen sent en anglès. Dissabte anirà acompanyada de l’arpa i el teclat i Giovanni Cultrera hi afegirà la bateria.

Maïa Vidal va néixer a Califòrnia, el seu pare és franco-espanyol i la seva mare germano-japonesa. Va créixer a Itaca, va estudiar a Montreal i fa 6 anys que viu entre Barcelona i Nova York. La seva música, com la seva història personal, és una barreja eclèctica de gèneres, barrejant el folk, la música electrònica i diverses músiques del món per crear un nou estil que ella ha batejat com Eclectro-Pop. “You’re de waves” sona a les ràdios de França, Japó, i EEUU.

A l’entrevista Maïa Vidal fa una valoració del seu recorregut musical, explica la seva col·laboració amb Estrella Damm i parla del concert que oferirà dissabte a Sant Fruitós.

 

Imatge. Catpress