Magda Casòliva deixa la direcció de l’Escola Vedruna de Sallent

181

Magda Casòliva, fins al 31 d’agost directora de l’Escola Vedruna de Sallent, deixa la direcció després de 22 anys al càrrec. D’aquesta manera, Casòliva deixa pas a Pere Salvans com a nou director de l’escola.

Tal com ha explicat a Ràdio Sallent, no ha estat una decisió fàcil per a ella, i assegura que no ha estat cosa d’un sol motiu els que l’ha portat a deixar el càrrec. L’escoltem:

Magda Casòliva assegura que “la gent ha sigut molt respectuosa” durant els 22 anys que ha exercit de directora del centre i admet haver “fet tant coses bones com dolentes” davant del càrrec. Casòliva creu que crear la llar d’infants va ser un dels millors moments de la seva trajectòria, tot i que també va ser dur, especifica:

La directora creu que, actualment, l’escola està en un dels seus millors moments i pot sortir per la porta gran. Casòliva ha deixat clar que són moltes les experiències viscudes i ha destacat el comiat de les germanes i l’inici de l’aula de psicomotricitat.

Ara deixa la direcció però ho fa amb la satisfacció d’haver-ho fet amb la millor professionalitat possible. Escoltem un dels consells que dóna al futur director de l’Escola Vedruna, Pere Salvans:

El nou equip que hi haurà a l’escola serà el següent: Pere Salvans estarà a la direcció, Rosa Carol serà la nova cap d’estudis i Maria Antònia Hernández serà la secretaria. Pel que fa a la llar d’infants, la nova coordinadora serà la Mariona Garcia.