Magda Casòliva, fins al 31 d’agost directora de l’Escola Vedruna de Sallent, deixa la direcció després de 22 anys al càrrec. D’aquesta manera, Casòliva deixa pas a Pere Salvans com a nou director de l’escola.

Tal com ha explicat a Ràdio Sallent, no ha estat una decisió fàcil per a ella, i assegura que no ha estat cosa d’un sol motiu els que l’ha portat a deixar el càrrec. L’escoltem:

Magda Casòliva assegura que “la gent ha sigut molt respectuosa” durant els 22 anys que ha exercit de directora del centre i admet haver “fet tant coses bones com dolentes” davant del càrrec. Casòliva creu que crear la llar d’infants va ser un dels millors moments de la seva trajectòria, tot i que també va ser dur, especifica:

La directora creu que, actualment, l’escola està en un dels seus millors moments i pot sortir per la porta gran. Casòliva ha deixat clar que són moltes les experiències viscudes i ha destacat el comiat de les germanes i l’inici de l’aula de psicomotricitat.

Ara deixa la direcció però ho fa amb la satisfacció d’haver-ho fet amb la millor professionalitat possible. Escoltem un dels consells que dóna al futur director de l’Escola Vedruna, Pere Salvans:

El nou equip que hi haurà a l’escola serà el següent: Pere Salvans estarà a la direcció, Rosa Carol serà la nova cap d’estudis i Maria Antònia Hernández serà la secretaria. Pel que fa a la llar d’infants, la nova coordinadora serà la Mariona Garcia.