Junts per Sallent ha manifestat la seva oposició a la urbanització que està fent el grup polític que governa al poble, Esquerra Republicana, al passatge de les Vinyes. Aquesta infraestructura finalitza amb una escala, un fet que des de l’oposició sallentina consideren que dificulta l’accés a la via i el seu entorn. 

El passatge de les Vinyes és un carrer ubicat entre els carrers Claret i Om. Un tram que estava pendent d’urbanitzar i en la legislatura anterior, Junts Per Sallent es va reunir amb els veïns per traslladar el projecte d’urbanització.

Fins ara, el carrer acabava amb un pendent important, la quan no complia la normativa i permetia que determinants vehicles hi poguessin passar en casos excepcionals i que, a la vegada, era apte per a carros de la compra, carretons, motocultors, cotxets infantils, entre d’altres.

Ara, el grup a l’oposició, assegura en declaracions a regio7 que la urbanització s’està fent de forma diferent de com s’havia acordat amb els veïns. La crítica principal és que el carrer acaba amb una escala i no amb una rampa per cap alternativa d’ús.