Avui hi ha ple a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’oposició està preocupada, perquè asseguren que els plens des que hi ha hagut el canvi de govern estan biuts de contingut. 

Àdria Mazcuñán, cap d’Esquerra Republicana, que sosté que el nou govern va vendre cortines de fum als ciutadans per guanyar la majoria absoluta.

“Van prometre molt i de moment no veiem res”

 

Des de l’oposició estan convençuts que l’equip de govern no té projectes a punt i que han volgut fer creure als seus ciutadans que no poden anunciar nous projectes perquè l’Ajuntament no té els recursos econòmics suficients. Ara bé, Mazcuñán diu que en els últims quatre mesos han fet més de 5 modificats de presos i, denuncia, “per això sí que tenen diners”. 

 

Un ple farcit de tràmits

En el ple d’avui s’aprovaran tràmits com ara la contractació de tres persones més al personal de l’Ajuntament i també es donarà resposta a una pregunta que formularà la representant de Som Sant Friutós al voltant del nou pavelló. Demanarà al govern què passarà amb aquest equipament, després que l’alcalde i el seu equip anunciessin ara fa dues setmanes que no hi havia els diners per tirar-lo endavant i que, probablement, haurien de repensar el projecte. Altre cop, l’oposició no ho entén. 

“El projecte del pavelló estava llest perquè comencessin les obres abans d’acabar l’any”

 

I assegura que no només l’oposició, sinó que entitats i societat del poble estan preocupats per si el projecte del pavelló torna a fer passos enrere.

El ple començarà a les 7 de la tarda i es pot seguir en directe a través de ràdio Sant Fruitós i del canal de Youtube de l’Ajuntament.