L’oposició de Sallent acusa l’equip de govern de no asseure amb ells per debatre diferents projectes del poble. L’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, defensa que les acusacions són falses i que mai hi havia hagut un mandat tan transparent com el d’ara.

Junts per Sallent Cabrianes i Cornet i Fem Poble critiquen que l’equip de govern no seu a parlar amb ells. Els dos grups deixen clar que durant la precampanya Esquerra Republicana va assegurar que tot seria consensuat amb l’oposició i no està sent així. El cap de llista de Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet David Saldoni diu que ara com ara moltes de les coses que es van prometre no s’estan realitzant. Deixa clar que l’equip de govern no s’asseu a treballar amb ells tal com havien assegurat. Diu que de moment “no s’està teixint res”.

Guillem Cabra, número dos de Fem Poble, també coincideix amb les crítiques realitzades per Junts. Assegura que “encara no se sap quina política volen implantar, quin sistema per les escombraries i tampoc on volen posar la residència.” El mateix Cabra reitera que potser “no ho saben ni ells”.

L’alcalde de Sallent Oriol Ribalta diu que les acusacions són mentida i que tot s’està parlant amb l’oposició. Ribalta, a més, ha explicat que es fa “taula de diàleg i que s’han reunit moltes vegades i ells no han mostrat cap oposició per cap tema, menys per la recollida selectiva”.

Finalment Ribalta demana als dos partits de Sallent que no facin oposició destructiva.