“L’OktoberFest” arriba a Sallent amb la festa de la tapa i la cervesa

140

La festa de la tapa i la cervesa ja arriba a la seva 3a edició. L'”Oktoberfest” sallentí ha tingut una molt bona rebuda per tots els sallentins i sallentines. Des de l’organització deixen clar que “vénen famílies amb nens i tot” un fet que no entrava dins dels seus plans, ja que es van quedar a l’expectativa.

La festa de la tapa i la cervesa d’enguany serà de divendres dia 21, de les 7 de la tarda (19:00) a les 12 del vespre (24:00h). Per altra banda, el dissabte dia 22 l’horari serà més complex, ja que anirà de les 11 del matí, fins les 12 del vespre (24:00h). El president del Comerç associat a Sallent, el CAS, Josep Puig ens explica les novetats.

Aquest any, les cerveses a tastar seran novetat, ja que s’ha variat alguns artesans. En relació a la programació, alguns dels actes a destacar, és el tast de cerveses a càrrec de Joan Villar. Aquesta valdrà 5€ i es durà a terme a la sala Joan Vilà i Valentí. Una a les 12:30 i l’altre a les 5 de la tarda (17:00h). Pels més petits, també hi haurà actes a destacar, com per exemple el dissabte, amb el Taller de circ i animació infantil a càrrec de CIA Filigranes a les 4 de la tarda (16:00h). I des de la mateixa hora fins a les 6 de la tarda (18:00h), els més petits, podran pintar-se la cara, a carreg de Mun Puig i Bet Garcia. Josep Puig ho explica.

Aquí us deixem amb el programa d’actes. Cal dir, que en cas de pluja els actes es duran a terme a l’envelat.

salent-okctober-fest2