L’obra de teatre “Llibert” interpretada per la sallentina Tàtels Pèrez es pot veure per streaming. La sallentina Tatels Perez juntament amb Gemma Brió i Mürfila interpreten l’obra de Llibert i es pot veure per la plataforma vimeo.com. D’aquesta manera el grup es suma a la iniciativa de #TeatrealSofa.

Aquests dies són moltes les propostes de diferents sectors per fer front al confinament des de casa. Una de les propostes va relacionada amb la cultura i concretament amb el teatre. Les Llibertàries, per ser més exactes, se suma a la proposta #TeatrealSofa amb la retransmissió, des de la plataforma vimeo.com, de l’obra de teatre Llibert. L’obra es pot veure a través de l’usuari de @llibertteatre.

Tatels Pérez ha explicat a Ona Bages que “el teatre no està pensat per mirar-se a través d’una pantalla, perquè no li fa justícia, però en un cas així això ha passat en un segon pla”.

Ella mateixa deixa clar que “la resposta de la gent ha sigut increïble” .L’obra va ser premiada el 2013 amb el Premi Serra d’Or al millor muntatge teatral. L’obra tracta de la mort d’un nadó pocs dies després del seu naixement.

Llibert també va estar a les portades dels diaris quan el 2014 va deixar d’obrir el teló per denunciar les pèssimes condicions amb les quals treballaven els actors. Ho van fer a través d’un comunicat, on van explicar la precarietat econòmica amb la qual havien de treballar era impossible fer una pròrroga de l’obra.