L’Ó de Món Sant Benet renova la seva estrella Michelin

129
Imatge de l'equip de l'Ó / Fotografia: Fundació Catalunya La Pedrera
Imatge de l'equip de l'Ó / Fotografia: Fundació Catalunya La Pedrera

El restaurant bagenc obté aquest reconeixement per setè any consecutiu

El restaurant gastronòmic L’Ó, situat a Món Sant Benet, va obtenir l’any 2013 la seva primera estrella, després que el xef Jordi Llobet agafés les regnes del projecte. Així, el restaurant es va convertir, fins a data d’avui, en l’únic restaurant del Bages amb aquest guardó. Un reconeixement a una feina ben feta que ha anat revalidant-se any rere any. 

La seva cuina es basa en la tradició i els productes de proximitat, però posant l’accent en tècniques d’avantguarda, una bona presentació i un bon servei. La voluntat del restaurant és fer una cuina de qualitat, propera i a l’abast del públic. Ambiciosa però connectada amb la gent. 

L’entorn del monestir de Sant Benet té una forta influència en el projecte que s’abasteix, en part, dels productes d’agricultura ecològica i de proximitat dels horts de Món Sant Benet, gestionats pel projecte cooperatiu Mans de la Fundació Catalunya La Pedrera.

El restaurant ofereix dos menús degustació: El Menú de l’Abad, inspirat en el monestir i el Gran Montserrat, un menú de 13 plats de temporada. A banda d’aquestes dues propostes, des d’aquest any, el restaurant ofereix, els dijous i els divendres, un menú migdia del xef més assequible. 

L’aposta per una carta de vins de qualitat i la feina en promoció del vi català han fet valedor a L’Ó de premis i reconeixements i cita obligada en les rutes d’enoturisme de la zona.