El restaurant L’Ó de Món Sant Benet i el restaurant Mas de la Sala de Sallent guanyen el premi Cartaví 2021 en categoria A i B, respectivament. Els dos han estat reconeguts com els millors a la província de Barcelona per l’Associació Vinícola Catalana.

El restaurant l’Ó de Sant Benet compta actualment amb 500 referències diferents a la seva carta de vins, prioritzant el producte de proximitat. El 60 % de la carta està formada per vins catalans. A més, els sommeliers, liderats per Irene Cozas, aconsellen els comensals i els donen la seva visió sobre els gustos i les predileccions particulars.

Aquests són arguments que l’Associació Vinícola Catalana ha tingut en compte per premiar el restaurant santfruitosenc com el millor de la categoria A, que vol dir menú de més de 40 euros i el Mas de la Sala, per a menú de 20 a 40 euros.

El premi Cartaví, que s’entrega des del 2007, distingeix les millors cartes de vins dels restaurants catalans valorant-ne la defensa i promoció dels vins emprats en qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes. El guardó premia els restaurants catalans en tres categories: la C amb menús fins a 20 euros, la B de 20 a 40 euros i la A de més de 40 euros repartits pel territori.