L’MVP de la lliga alemanya és la primera peça del nou projecte del BAXI Manresa

139

El Baxi Manresa ha fet oficial el primer fitxatge de cara a la temporada vinent. Es tracta del pivot nord-americà de 28 anys Scott Eatherton, MVP de la Bundeslliga, la lliga alemanya de bàsquet. Es tracta d’un interior de 2,06 metres d’alçada qui, amb el seu darrer equip el Lowen Braunschwig, ha fet una mitjana 17,7 punts per partit, 8,2 rebots per partit i 22,2 crèdits de valoració. El jugador de Pennsilvània aterra al Nou Congost per les properes dues temporades.

Amb la sortida ja confirmada de Ryan Toolson i amb la més que probable sortida de Pere Tomàs, el Baxi Manresa ha sumat la primera peça del seu nou projecte. Un jugador amb cinc temporades d’experiència a Europa i amb unes estadístiques que han cridat molt l’atenció a Xevi Pujol i el cos tècnic de l’equip.

Scott Eatherton s’ha format a les universitats de Saint Francis i Northeastern. És un home molt efectiu de cara a cistella i amb un perfil de joc polivalent a la pintura. També és un gran rebotejador i un bon llançador en els tirs de curta distància.