Lluís Serracarbassa, del gimnàs Cube: “Ara mateix el nostre ingrés és zero; ens hem hagut de reinventar”

343

La crisi del coronavirus ha fet mal especialment a un sector: el del fitness. Els gimnasos de la comarca i d’arreu el país han vist com la seva activitat ha quedat reduïda pràcticament a zero, així com els seus ingressos. Per copsar la realitat de tot plegat a La Central hem parlat amb Lluís Serracarbassa, representant i treballador del gimnàs Cube.

D’entrada, Serracarbassa explica que l’equip que integra el Cube ha sabut “reinventar-se”. D’aquesta manera l’activitat segueix de manera telemàtica a través de classes per Youtube, conduïdes pels mateixos monitors. Tot i això, la realitat preocupa perquè l’ingrés del gimnàs ara mateix és zero.

Lluís Serracarbassa, representant del grup Cube

Ara mateix, segons explica Serracarbassa, la incertesa és màxima i no saben quan podran tornar a obrir. De fet, el mateix Serracarbassa explica que estan estudiant el fet de sol·licitar ajudes al govern.

Lluís Serracarbassa, representant del grup Cube

Classes telemàtiques per sortir del pas

Tot plegat, ha provocat que el gimnàs s’hagi vist obligat a aplicar un ERTO als seus treballadors. El representant del Cube explicava que no tenien altra opció. Malgrat tot, els monitors del gimnàs van tenir la idea pròpia de fer classes telemàtiques a través del canal de Youtube del gimnàs. Una iniciativa de la qual, Serracarbassa se sent molt orgullós.

Lluís Serracarbassa, representant del grup Cube

Per seguir les classes podeu accedir a l’Instagram o Facebook de Cube Manresa. Les classes es realitzen en tres franges horàries: a les 9h, a les 11h i a les 17h.