Les llibreries de Sallent incrementen les seves vendes

173

Els llibres de paper no són passat, i això ho confirmen les llibreries de Sallent, que han vist un augment en les seves vendes. Sallent i la lectura, doncs, van agafats de la mà, i és que els llibreters es mostren satisfets per la venda de llibres que hi ha hagut aquest any. Respecte al 2015 les vendes han augmentat i responen al que els venedors s’esperaven.

Pel que fa a la llibreria Utopia, els llibres més venuts han sigut els d’autoajuda, seguits dels llibres que tracten la història de Catalunya. Escoltem el propietari, Antonio Garcia.

L’establiment Espill de Sallent, en canvi, no es dedica únicament als llibres de lectura, és per aquest motiu que durant el mes d’agost fa promocions de llibres d’1 a 2 euros, per tal de treure el seu estoc i dedicar-se més a la papereria. El propietari, Joan Batista, remarca la importància del preu a l’hora de vendre llibres.

Encara que l’establiment Espill vulgui dedicar-se completament a la papereria, Batista assegura que seguirà tenint alguns llibres per encàrrec.

Els llibres electrònics no han fet disminuir les vendes. La població sallentina ha seguit comprant llibres, fet que ha mantingut les vendes d’aquest estiu tal com s’esperava.