L’Institut Llobregat de Sallent guanya la simulació de negocis del Tribuna Jove d’UManresa

124

Un total de 254 alumnes de batxillerat de la Catalunya Central han participat recentment en la jornada “Valors en l’empresa i l’esport“. La matinal servia de cloenda de la competició “CompanyGame“, organitzada pels estudis d’Empresa de l‘UManresa en el marc del programa Tribuna Jove. 

L’equip guanyador ha estat Cloudmay de l’Institut Llobregat de Sallent. La segona posició ha estat per l‘Escola Joviat. En total hi han participat cinquanta equips de vuit instituts de la demarcació. Es tracta d’un programa que consisteix en utilitzar el software de simulació de negocis CompanyGame i superar proves de desenvolupament empresarial.

És la primera vegada que s’organitza una competició de simulació a la Catalunya Central per alumnat de Batxillerat i fent ús del software Company Game. És una plataforma que, a través del joc, treballa habilitats i coneixements relacionats amb el progrés empresarial. Al Bages hi han participat instituts de Sallent, Súria, Sant Joan de Vilatorrada i Manresa. També, hi ha participat l’Institut de Moià.

Tant la jornada, com la competició, que tindrà continuïtat el proper curs acadèmic, forma part de Tribuna Jove, una iniciativa destinada a divulgar qüestions relacionades amb l’economia amb valors entre l’alumnat de Batxillerat i del territori de la Catalunya Central.