L’institut de Sant Fruitós ofereix un cicle formatiu dedicat al màrqueting enològic

202

L’enologia cada cop va més a l’alça. Això ho demostra el fet que, a partir d’aquest curs escolar, l’INS Gerbert d’Aurillac de Sant Fruitós de Bages ofereix Formació Professional Dual encarat a la publicitat del sector. Es tracta del nou Cicle Formatiu de Grau Superior en Màrqueting i Publicitat en Enologia, que combina estudis i pràctiques remunerades a través d’un conveni amb les empreses i centres educatius de la zona.

Aquest cicle formatiu en tècnic superior de màrqueting i publicitat en el sector vitivinícola arrencarà el curs vinent amb un màxim de 30 places. Constarà de dos cursos acadèmics amb un total de 2.310 hores -1.000 de les quals es fan a l’empresa- i costarà 360 euros per any escolar. A més, el centre educatiu ofereix la possibilitat de cursar el cicle presencialment en el cas que l’alumne no estigui interessat a treballar en una empresa.

Des de l’INS Gerbert d’Aurillac asseguren que la formació professional dual “és un model que aposta per recuperar la figura de l’aprenent”. Per això,  el nou cicle que ofereixen es fa amb la col·laboració de la Denominació d’Origen Pla de Bages, el Gremi d’Hoteleria i Turisme del Bages i les principals empreses del sector, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Els interessats han de tenir una titulació de batxillerat o bé d’un cicle formatiu de grau mitjà, tenir 18 anys i superar la prova d’accés corresponent. També hi poden optar persones amb titulació universitària o que hagin superat la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys. Sense titulació s’hi pot optar a partir dels 19 anys i superant les proves d’accés.

L’inici del cicle formatiu serà el pròxim dia 25 de setembre i el període de matriculació acaba avui, dijous 7 de setembre.