A l’informatiu de Sant Fruitós d’avui…

130

Sant Fruitós de Bages ha sigut matiner i a dia 3 de novembre ja tenia els pressupostos del 2017 aprovats. De fet, segons apuntava el regidor de Serveis Econòmics en el ple extraordinari de dijous, el de Sant Fruitós és el que ha concretat els pressupostos del següent any amb més antelació des de l’inici de la democràcia. El regidor apuntava que només 3 més s’han acordat dins de l’any anterior, el del 2003, el 2007 i el 2011. Hi ha pressupostats uns 10’2 Milions d’euros pel 2017, dels quals 1,9M€ es destinen a inversions. Explicarem les inversions més destacades i també destacarem alguns punts debatuts al ple.

A punt d’arribar a l’hivern, l’amenaça de refredats i de la grip ja és aquí. El Departament de Salut ha distribuït 1 milió 200 mil dosis de vacunes per immunitzar de la grip als grups de població prioritaris. Ara bé. cal diferenciar entre refredat i grip. En parlarem amb dues infermeres del CAP de Sant Fruitós de Bages.

També parlarem de l’acte de suport a l’alcaldessa de Berga, que ahir va ser detinguda a casa seva per no haver declarat al jutjat per tenir l’estelada onejant al seu Ajuntament.
Explicarem els centres d’interès que acull el mes de novembre la Biblioteca Municipal, centrats sobretot en l’art i en Ramon Casas. I Els nous tallers de gènere i empoderament que tot just van començar dijous.

Laia Candàliga ens farà els esports i David Comas el temps. Tot això i més notícies a l’informatiu d’avui