A l’informatiu de Ràdio Sant Fruitós de divendres…

95

Sant Fruitós de Bages engega motors per la Festa de l’Arròs, que ja compta amb més participants que l’any passat al concurs de paelles i que estrenarà la rehabilitació de la caseta. El nou terraplè permetrà posar 4 paelles més, hi haurà 3.200 racions. Amb la Festa de l’Arròs torna el 7darròs que repeteix per segon any amb 14 establiments. El dissabte abans de la Festa hi haurà la tertúlia +KVi que consolida la tercera edició amb experts de renom.

Els recorreguts participatius per a l’elaboració del Pla D’Ordenació Urbanística Municipal es fan demà a les 10 del matí. Pere Flores ens recordarà el funcionament dels itineraris.

Marcel Tarazona, el nostre company d’OnaBages, entrevista a la coordinadora de la Transèquia, Laia Muns a partir de dos-quarts de dues del migdia. Amb ella parlen de la TRENA-TRE-SE-NA edició de la caminada i de les apostes que han fet pel 5 de març.

David Comas ens presentarà el temps i explicarà la sequera que va portar a construir la Transèquia i la relació meteorològica amb el miracle de la llum, a la secció Temps pel Temps.

Això i més notícies a l’informatiu d’avui que comença, ara mateix- som-hi!