A l’informatiu de Ràdio Sant Fruitós de divendres…

82
ràdio_sant_fruitós

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha engegat una campanya de participació ciutadana per decidir el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. A banda de l’enquesta que es pot fer a través del web municipal, també hi ha dos itineraris organitzats, que ATENCIÓ,
en comptes de fer-se demà al matí, es faran el següent dissabte 18 de febrer

Explicarem el projecte que tenien joves de Sant Fruitós per aconseguir unes barres per practicar l’street work out al poble. Unes infraestructures que segurament ja heu vist al Bosquet o a Torroella de Baix i que dissabte van estrenar amb una mostra que va deixar a tothom enlluernat.

La santfruitosenca Meri, malalta d’ELA rebrà diumenge un concert benèfic de la veu de Quico Tretze. Serà al Voilà a les 7 del vespre.

I a la secció de l’entrevista, a partir de dos-quarts de 2, parlem amb la ballarina Alba Victòria Nadal. La jove santfrutiosenca ens explicarà la seva experiència amb la Reial Ballet de Dinamarca, on balla com a professional des de fa més de 10 anys. També parlarem sobre la concepció de la cultura i ens explicarà algunes curiositats sobre Dinamarca.

David Comas ens parlarà del temps boig de febrer a la seva secció Temps pel Temps.

Això i més notícies a l’informatiu d’avui que comença, ara mateix- som-hi!