A l’informatiu de Ràdio Sant Fruitós de divendres…

88
ràdio_sant_fruitós

L’oposició fa campana i decideix NO presentar-se al primer ple ordinari de l’any pel desacord en el canvi d’hora. El ple, celebrat ahir a la tarda va durar només 1 hora, a diferència de les 3 a 6 hores a les quals estàvem acostumats i va començar a les 6 de la tarda, en comptes de les 8 del vespre. Es va celebrar amb 7 dels 13 regidors que tenen representació a l’Ajuntament. Els grups municipals de l’oposició es van concentrar davant de la casa de la Vila dues hores després per mostrar el seu rebuig al canvi horari dels plens. El més calent és a l’aigüera i caldrà veure què passa el següent ple de febrer.

La Pegatina, enceta aquesta nit la Festa Major d’Hivern del poble. El grup de Montcada i Reixac presenta el seu 5è àlbum, Revulsiu, a dos-quarts de 12 de la nit al pavelló, on també actuaran Sixtus i hi haurà sessió DJ.

Però els santfruitosencs i santfruitosenques hauran de guardar forces per l’endemà dissabte, que se celebrarà la Cloenda de Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet Català 2016 amb tot d’activitats que comencen ben d’hora al matí al voltant del Bosquet i a diversos punts del poble i que acabaran al vespre al pavelló.

David Comas ens parlarà de les entrades d’aire fred continental a la secció de Temps pel Temps, després que ens expliqui el fort fred que ens espera de cara la setmana que ve.

Això i més notícies a l’informatiu d’avui que comença, ara mateix- som-hi!