A l’informatiu del divendres de Ràdio Sant Fruitós…

102
ràdio_sant_fruitós

15 alumnes de Turquia conviuen amb alumnes de Sant Fruitós de Bages fins diumenge. Es tracta d’un intercanvi entre l’institut d’Antalya i el Gerbert d’Aurillac, en un intercanvi que destaca per ser el primer que el centre de Sant Fruitós fa amb un de Turquia i amb alumnes de l’edat de 12 i 13 anys. Ràdio Sant Fruitós hem recollit algunes de les veus per saber com viuen l’experiència.

L’obra Kòmplices, de la mà de 12 autors de la Catalunya Central, arriba aquest dissabte al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages després de l’estrena en la desena edició del Tocats de Lletra.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha iniciat un procés de participació ciutadana perquè els santfruitosencs donin la seva opinió en l’elaboració del Pla d’Ordenació Urbanística del municipi.
puja música.

A la secció de l’entrevista a partir de dos-quarts de dues, Marcel Tarazona de Ràdio Santpedor, parla amb Oriol Barri sobre la campanya de ‘Casa nostra, casa vostra’ per acollir refugiats.
Trucarem al nostre home del temps, per demanar-li la previsió d’aquest cap de setmana que sembla que arriba amb forts vents.