L’informatiu del divendres a Ràdio Sant Fruitós

111
ràdio_sant_fruitós

La construcció en maons de l’escola Pla del Puig ja veu la llum al final del túnel. Dilluns, la Generalitat va anunciar el procés de licitació del projecte per a finals d’any.

La mort del Fusteret va moure a centenars de persones el dissabte per dir-li l’últim adéu. Josep Noguera va rebre parlaments d’amics i familiars i la calidesa de les cançons de l’Agrupació Coral de Sant Fruitós.

Posem la mirada en el cap de setmana, Sant Fruitós segueix dissabte amb la programació al Teatre Casal Cultural. Orgasmos és la comèdia que presentaran Roger Pera i Sam Sánchez a les 9 del vespre. I diumenge, esperem que el temps acompanyi, perquè hi ha l’expectant inauguració de la plaça Onze de Setembre i del Cobert de la Màquina de Batre amb el vermut popular i amb tot d’activitats i exhibicions d’entitats del poble. El cuquet el rematarà, després del vermut, la Calçotada Jove que organitzen Sanfree Jove i el Nexe Jove, pel mateix diumenge a les 2 del migdia a la pista del Bosquet. A partir de dos-quarts de 2 sentirem l’entrevista a èric Artigas, un dels organitzadors de Sanfree Jove.

David Comas, ens traurà de dubtes sobre el temps a la seva secció.

Això i més notícies a l’informatiu d’avui que comença, ara mateix- som-hi!