Les flames de l’incendi forestal del Pont de Vilomara han arribat a cases de la urbanització de Les Brucardes, (Sant Fruitós de Bages) i a la de River Park, dos dels punts on ha calgut fer evacuacions per la proximitat de les flames. Hi ha unes 200 persones evacuades repartides en tres centres diferents o amb familiars i amics. Hi ha desenes d’habitatges afectats amb diferents intensitats que s’estan avaluant. El potencial de l’incendi ha pujat ja fins a les 6.000 hectàrees. El conseller d’Interior Joan Ignasi Elena explicava que en aquestes dues urbanitzacions és on el foc han causat més danys. 

Fins a 121 dotacions de Bombers, de les quals almenys 17 mitjans aeris, treballen amb els habitatges com a primera prioritat. David Borrell Cap de Bombers explicava que la prioritat és controlar el foc a la zona més propera a les zones habitades i el front més proper a la C-16. 

Dues persones han resultat ferides lleus: una per un cop de calor i un professional amb una cremada menor. Hi ha 350 bombers treballant i pràcticament tots els mitjans aeris de Catalunya s’han abocat en aquest incendi durant aquesta tarda. Segons dades provisionals dels Agents Rurals, 194,57 d’aquestes hectàrees són del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.