L’IES d’Auro, l’institut de Santpedor, acollirà a partir de dilluns que ve 32 alumnes de Noruega, Polònia i Grècia. Es tracta d’un programa d’intercanvi per alumnes de tercer d’ESO. Durant aquesta trobada erasmus, els estudiants faran diverses activitats al centre i visitaran diferents punts de Catalunya.

Aquesta trobada està emmarcada dins del projecte Skilling me Softly que té com a objectiu millorar capacitats com l’autoconeixement, l’empatia, la comunicació i l’empoderament. Al llarg de l’any els instituts participants fan dues trobades i els alumnes de l’IES d’Auro viatjaran a Lowizc, Polònia, al Maig. 

Durant la setmana que duri la trobada a Catalunya, els estudiants faran activitats d’autoconeixement i visitaran Barcelona i Montserrat. Nuna, una de les alumnes de l’IES d’Auro que hi participa, fa una pinzellada de com serà la trobada.

Nuna, una de les alumnes que participen al projecte

Un dels objectius de la trobada és transmetre aspectes de la cultura catalana als alumnes d’intercanvi, que arriben dilluns al matí a l’aeroport de Barcelona.

Els equips internacionals tornaran al seu país d’origen el dissabte.