La Fira Mediterrània presenta la programació de l’onzena edició de L’Humus Mediterrani, amb 5 concerts centrats en la música d’arrel tradicional.

L’Humus és l’espai off de la mediterrània que comprèn aquelles propostes artístiques paral·leles al festival principal centrades en crear músiques d’arrel tradicional. Sobre la funció de l’Humus n’ha parlat el director artístic de la Fira Mediterrània de Manresa, Jordi Fosas.

 

Enguany es va obrir una convocatòria a la ciutadania perquè tothom pogués presentar les seves propostes. Finalment, en van resultar 12 candidats, dels quals s’han escollit 5 grups que actuaran a Manresa en el context de la Fira Mediterrània. Un d’ells és l’agrupació gironina Sa Lup, que ha assistit a la presentació i que han expressat el plaer i l’oportunitat que suposa poder tocar davant del públic manresà en una fira com la Mediterrània. Els demés grups que formaran part de l’Humus són Sorguen, Verge de Sosa, Autèntics i Genuins i Trèvol

Els concerts es faran a la plaça Sant Domènec i a l’espai Òmnium de Manresa el divendres 6 i dissabte 7 d’octubre. Moltes de les propostes que han passat per l’Humus, després han aconseguit consolidar-se o fins i tot assolir repercussió internacional.