L’hoquei patins a Navarcles: “el millor actiu que tenim és la canalla i l’objectiu és captar més jugadors pels equips de la base”

137

El coronavirus ha fet mal a tot l’esport, però hi ha clubs en els quals el dany no serà tan gran com en d’altres. Aquest és el cas del Club Hoquei Navarcles, una entitat modesta que no patirà tant els efectes negatius de la crisi perquè “les inversions que fem sempre han estat petites“, segons ens explicava a l’Esport i Punt, el membre de la junta directiva, Manel Dorado. De fet, ara mateix, al club “no entra ni surt res, econòmicament parlant. Volem estabilitzar aquesta situació i al setembre tornar a començar si podem“.

Amb la temporada ja finalitzada, el club es trobava en mig d’una reestructuració de la junta directiva. “Va haver-hi un seguit de dimissions, entre elles, les de l’anterior president. I, lluny de ser una situació complicada, ens ha donat empenta perquè la gent nova que ha entrat a la junta té moltes ganes de treballar“, explicava el mateix Manel Dorado.

Pel que fa als objectius quan a l’hoquei patins, al club navarclí ho tenen molt clar. “L’objectiu principal és la captació de jugadors i jugadores per la base. Un repte que ja havíem començat a treballar a principis de curs i que volem reprendre a partir de la pròxima temporada”. En aquest sentit, Dorado no amaga la dificultat de tot plegat perquè “l’hoquei patins és un esport minoritari a la nostra comarca. El repte és demostrar que aquesta modalitat esportiva és diferent de les altres i a qui li agrada, li agrada molt”

Recupera l’entrevista sencera amb Manel Dorado, membre de la junta directiva del Club Hoquei Navarcles.