L’homenatge al músic Jordi Fàbregas centra els actes de la Setmana Cultural de Sallent

210

La Setmana Cultural de Sallent arriba aquest cap de setmana i s’allargarà fins al 25 d’abril. La festa, organitzada pel Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sallent, tindrà un record molt especial a la figura del músic sallentí Jordi Fàbregas.

Diego Miranda, regidor de Cultura de Sallent, parla de la figura del Jordi Fàbregas.

En aquest sentit, serà la primera Setmana Cultural sense un referent com Jordi Fàbregas. Una persona molt important pel poble i la cultura sallentina, i que ha estès la seva obra arreu del país català.

És per això que la Setmana Cultural dedicarà un homenatge a la seva figura, el dia 25 d’abril. Serà un acte institucional i una mostra de cultura popular amb la participació de totes les entitats del poble i la imatgeria sallentina. Hi assistiran la familia de Jordi Fàbregas i autoritats polítiques i culturals.

La Setmana Cultural comptarà amb espectacles d’humor, de teatre, de circ, de cultura popular, concerts, jocs, tallers creatius, espectacles infantils, etc. Alguns actes requereixen de reserva d’entrada, per la qual cosa cal anar a la plataforma de venda d’entrades de Fàbrica Vella i adquirir-les. Aquestes reserves es fan amb l’objectiu de poder controlar l’aforament i així assegurar el compliment de les mesures de la Covid-19.