L’èxit de la Sopa de lletres bagenca amb més de 70 milions de descàrregues

172

El 2012, el bagenc Miquel Abadal va crear “Sopa de lletres” una aplicació que ja acumula 70 milions de descàrregues i que porta el segell de la seva empresa, Notyx Games. Aquest projecte va néixer fa 8 anys amb la creació d’una aplicació gratuïta que no ha canviat en la seva estructura, malgrat que ha anat millorant quant al disseny.

Abadal no és capaç d’explicar l’èxit perquè ho van fer en un moment on hi havia menys competència i de seguida va tenir èxit.

 

Abadal fa aplicacions des que van sortir els smartphones pràcticament. Ell programa des de fa 40 anys i no ha parat des dels 15 Així va ser la idea de crear la Sopa de Lletres.

 

L’èxit de l’aplicació no va tardar a arribar i en pocs dies ja tenia 100.000 mil descàrregues diàries. Abadal creu que amb aquest nivell de descàrregues que tenen el model és sostenible, però s’ha d’invertir en publicitat per sobreviure.

Notyx Games està mirant ja cap al futur i treballant en una versió del Paraulògic però per Android. És el mateix joc, però millorat amb classificacions i rècords. El joc es diu “Pescaparaules” i d’aquí a algunes setmanes trauran algunes millores.