L’Eternal Running torna a Sallent el 16 d’octubre amb novetats

136
Foto: Francesc Sallas, superant un dels obstacles. Font: Facebook personal

La cursa d’obstacles de l’Eternal Running Invencible és una competició esportiva extrema que proposa reptes i superació als concursants amb proves amb fang i bales de palla. Aquest any torna a Sallent, que ja preparen la segona edició pel 16 d’octubre.

Aquest any, a més, ve plena de novetats. Una d’elles és l’Eternal Running Luna Llena, una cursa nocturna de 5 Km que es farà la nit anterior. El regidor d’esports de Sallent, Jonatan Caro, ens ho explica.

L’Eternal Running, doncs, torna malgrat la polèmica que va generar al ple del mes de febrer, on el partit que encapçala l’oposició, Esquerra Republicana, va presentar una moció per rescindir el contracte amb l’empresa. Els motius són que la cursa té un cost massa elevat per un municipi com el de Sallent i que el cànon que s’ha de pagar és cada any més alt, que hi ha falta d’esportivitat amb lemes com “si llegas seras invencible, sinó habras fracasado”, i que no va portar l’empenta econòmica que s’havia promès. Jonatan Caro explica que aquest lema és el propi de l’empresa i ells no el poden canviar perquè que la intenció que tenen, creu, és reptar als participants:

L’equip de govern espera superar les inscripcions de l’any anterior i que la cursa doni el dinamisme econòmic que s’espera.

Foto: Francesc Sallas, superant un dels obstacles. Font: Facebook personal